Gambar COC Base Town Hall 7

, , 8 comments
Yes siap juga Townhall 8, penat nak tunggu sampai 8hari..now proses beli dan build, memang lambat sebab 3ja builder..tak main duit tauu...lagi best,baru tahu kesusahannya haha..kan..

Sepanjang sha guna base TH 7 ni, kalau orang attack jarang dapat 3 bintang kecuali guna naga lvl 3/archer lvl 5keatas dan memang pro skillnya haha,,kalau war pula sha selalu juga lah dapat "most heroic defense" macam tak caya ja kan..hahaha...

credit to google

Ingat tau..kalau nak up TH kena bagi betul2 maximum semua defense jadi bila dah naik TH nanti takdah susah nak defended kan..

Dan yang paling penting, minggu ni adalah minggu yang paling best farming sebabnya semua COC kaya..boosting elixir dan gold mine hahaha...

Aduhai..haha

8 comments:

  1. waduh....gila coc ni...mcm best jerr main coc ni..

    ReplyDelete
  2. hii..follow mw back
    http://deqoneniezuka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nmpaknya peminat COC juga:) boleh kita jadi kawan ? TH saya level 7 baru ..

    ReplyDelete
  4. Wahh c sha haha..husband lya la gila main ni huhu

    ReplyDelete
  5. kalau aku jumpa base ni, memang aku serang resources tu...lebih2 lagi elixir storage tu
    emm...dap nyer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)