01 January 2015

Gambar COC Base Town Hall 7

Yes siap juga Townhall 8, penat nak tunggu sampai 8hari..now proses beli dan build, memang lambat sebab 3ja builder..tak main duit tauu...lagi best,baru tahu kesusahannya haha..kan..

Sepanjang sha guna base TH 7 ni, kalau orang attack jarang dapat 3 bintang kecuali guna naga lvl 3/archer lvl 5keatas dan memang pro skillnya haha,,kalau war pula sha selalu juga lah dapat "most heroic defense" macam tak caya ja kan..hahaha...

credit to google

Ingat tau..kalau nak up TH kena bagi betul2 maximum semua defense jadi bila dah naik TH nanti takdah susah nak defended kan..

Dan yang paling penting, minggu ni adalah minggu yang paling best farming sebabnya semua COC kaya..boosting elixir dan gold mine hahaha...

Aduhai..haha
Post a Comment