Blog Kembali Wujud

, , 2 comments
Alhamdulilah, blog sha kembali wujud setelah 2 hari kena suspend, no view, no comment, all is zero..rasa give up pun ada, rasa nak abaikan domain pun ada, rasa malas nak blogging pun ada..erk? tapi bila fikir balik..sha sunyi bila tiada blog, tiada tempat nak sharing perasaan..ber"jauhan" dengan rakan blogger lain..then sha kuatkan semangat untuk solve this problem..

Ceritanya bermula dari sha, salah buat pembayaran domain 18 disember tu, so ingatkan dia masuk renew juga,jadi sha abaikanlah.. rupanya 15 january, dah kena suspend tanpa notis, buka blog ja dah tak da..ingatkan line streamyx lembap, sebab tak bayar lagi haha..

Dengan pertolongan Blogger Kak Innanie, sebab dia yang urus semua domain, satu malam dah settel semuanya..alhamdulilah thanks akak..memang responsibility person..muahh sangat2..hihihi

Now, dah boleh blogging dah..yeeppyy...
Blog www.opzzpinky.my masih wujud dalam dunia blogging
alhamdulilah..

2 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)