BE #1 | Nestle Kitkat Launch

, , 2 comments

eh..lupa nak bagitahu, hari tu sha ada masalah non glitterati SINI,,rupanya sebab sha add blog yang kurang aktif, then bila sha delete blog tu, terus dapat status glitterati tu..thanks nuffnang bagi sha BE awal tahun..

Tapi BE akhir tahun langsung tak gerak..ke mandul??? haha..
ni jalah BE yang tinggal, kalau ada percent, dah boleh cashout dah..tapi taklah banyak mana..haha..

2 comments:

  1. Syukurla sekurangnya da juga kan sha

    ReplyDelete
  2. tahniah sha....nuff saya sombong sekarang...tak keluar BE

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)