Showing posts from 2015Show all

Chibi Mengandung ??

Who is Chibi? dah lama tak cerita pasal chibi..tengok gambar pun dah tau Chibi is my kucing kesayangan Chibi, masa mula-mula... sangat comel..now dah besar dan panjang..mu…

Read more

Blog Refreshed

Ada perasan apa-apa tak?   haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin.. saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka balik buku…

Read more

Alahan Pada Kacang

Finally dapat juga mood sambung blogging haha..punya lama kan..actually sha memang ada alergik kacang since sha makan kacang goreng pada tahun 2007, memang gatal satu dapa…

Read more

Case khas untuk spek mata

Untuk masalah spek mata selalu patah...baik simpan dalam case..jangan simpan dalam beg begitu ja..macam sha hari tu..free ja patah..nasib baik jumpa frame yang murah hihi.…

Read more

Kek Birthday.. Failed

2 kek yang sama..sha buat untuk bini boss dan opis mate..ahhh..buruk kan..tapi sedap..ceh puiji diri kan..ehh...kawan sha cakap sedap taauuu..tak terlampau manis..tapi k…

Read more

Awak Kat Mana?

Lamanya dah tinggalkan blog ni..aish...bersawang betul kan..tulah tiada orang nak singgah dekat blog sha..kesian...awak kat mana sampai blog terbiar ni? sha travel dekat k…

Read more

Durian Crepe

Finally, terasa juga sha durian crepe ni..pergh..sedap sangat sampai tak dapat nak habiskan keempat2 biji tu, besar gila..penuh krim..maybe sha kenyang makan chicken cho…

Read more

Gaji Kecil Dilarang Sakit

Haha..sebenarnya sha nak tulis tittle sakit..then bila google nak ambil gambar terus nampak gambar atas ni..gaji kecil dilarang sakit..adakah? Sha kena hati-hati menaip …

Read more

Purse RM 20.00

Sha nak test dekat blog, if ada yang berminat nak beli Purse murah ja RM20/pcs, Purse sha beli dekat luar negara , so macam preorder lah juga dalam 2-3 minggu baru dapat b…

Read more