Showing posts from 2015

Chibi Mengandung ??

Who is Chibi? dah lama tak cerita pasal chibi..tengok gambar pun dah tau Chibi is my kucing kesayangan Chibi, masa mula-mula... sangat comel..now dah besar dan p…

Read more

Blog Refreshed

Ada perasan apa-apa tak?   haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin.. saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka …

Read more

Naik Gunung Kinabalu Disember Ini Part 2

It's December now !! tak sangka secepat ini..dulu tulis entry excited dapat naik gunung bulan february yang lalu Part 1 dekat  SINI ..now beberapa hari lagi na…

Read more

Alahan Pada Kacang

Finally dapat juga mood sambung blogging haha..punya lama kan..actually sha memang ada alergik kacang since sha makan kacang goreng pada tahun 2007, memang gatal…

Read more

Sinopsis She Was Pretty - Korea Drama

Dah lama tak tengok korean drama..selalunya weekend sha akan tengok movie korea ja..finally terjebak juga berjam2 tengok korea..aishh..dah memang habit kot tengok …

Read more

Case khas untuk spek mata

Untuk masalah spek mata selalu patah...baik simpan dalam case..jangan simpan dalam beg begitu ja..macam sha hari tu..free ja patah..nasib baik jumpa frame yang m…

Read more

Kek Birthday.. Failed

2 kek yang sama..sha buat untuk bini boss dan opis mate..ahhh..buruk kan..tapi sedap..ceh puiji diri kan..ehh...kawan sha cakap sedap taauuu..tak terlampau man…

Read more

Awak Kat Mana?

Lamanya dah tinggalkan blog ni..aish...bersawang betul kan..tulah tiada orang nak singgah dekat blog sha..kesian...awak kat mana sampai blog terbiar ni? sha trav…

Read more

Durian Crepe

Finally, terasa juga sha durian crepe ni..pergh..sedap sangat sampai tak dapat nak habiskan keempat2 biji tu, besar gila..penuh krim..maybe sha kenyang makan c…

Read more

Pemenang Giveaway Wallet By Opzzpinky

Maaf sebab lambat post pemenang..sha busy bercuti dan sangat malas nak update blog since tak seberapa sihat..hihi..seramai 112 peserta join..thanks sangat support …

Read more

Gaji Kecil Dilarang Sakit

Haha..sebenarnya sha nak tulis tittle sakit..then bila google nak ambil gambar terus nampak gambar atas ni..gaji kecil dilarang sakit..adakah? Sha kena hati-ha…

Read more

Selamat Pengantin Baru Nana & Hanis

Bestnya..dah jumpa jodoh..tahniah buat Nana dan Suami..kahwin hari ini..06 September 2015, since kami dah lama lost contact, then dia ternampak blog sha..hope dia …

Read more

Free Tapak Iklan Sebulan - 10 Terawal

Sempena menghargai pembaca/pengunjung blog sha yang paling sporting..sha nak bagi free tapak iklan sebulan...untuk 10 yang terawal..wah bestnya kannn..syarat simpl…

Read more

Pindah Rumah - Streamyx Kena Daftar Alamat Baru

Adui ingatkan post masalah pindah rumah baru yang  INI  dan settel, tak sampai sebulan, streamyx pula tiada connection...peningnya..dah lah bayar kontraktor RM1…

Read more

Purse RM 20.00

Sha nak test dekat blog, if ada yang berminat nak beli Purse murah ja RM20/pcs, Purse sha beli dekat luar negara , so macam preorder lah juga dalam 2-3 minggu ba…

Read more
Load More That is All