14 December 2014

Ingat tarikh lahir, sha rasa lebih dihargai

Kalau tahun sebelum ni, sha akan buat GA untuk birthday sha, kali ni tidak berpeluang sebab agak busy dengan kerja...bila birthday sha?? alahai..tak ingat lah tu? 13 Disember la..kemarin..dan walaupun biasa2 ja..sha terasa dihargai bila orang ingat tarikh tu..terutamanya FB, thanks to facebook sentiasa alert pasal birth date..

Dan thanks juga kawan2 rapat sha yang wish ontime dekat msg, wechat dan whatsaap..terharu sangat lebih dari dapat hadiah..hihih..

Dah tua so malas dah nak sambut2 birthday ni haha..cukuplah belanja KFC dan hadiah kan patung spongebob..hahaha..demand nampak..

7 comments:

  1. amboii. tualah sangat. hehe. hapy belated birthday laling ^__^

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday, kak! hihi :-)

    ReplyDelete
  3. Bagus jugak ada fb kan skrg ni. Mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  4. selamat ulangtahun kelahiran sha.
    Semoga dimurahkan rezeki, dikurniakan umur dan kesihatan yang berkat dan ilmu yang berguna

    ReplyDelete
  5. Trlewat la wish sha...apa pun moga sempena ulg thn klahiran sha ni lbh brmkna

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)