Tiada Idea punca blog tidak ber-update

, , 4 comments
Common problem bagi blogger apabila menghadap laptop tiada idea nak tulis apa..contohnya entry sha ni, walaupun tiada idea tapi terbit juga sebagai entry hihih..

Kenapa tiada idea? sedangkan cerita pasal aktiviti harian pun boleh jadikan idea untuk diolah menjadi entry..ahh tiada asalan tau..sha kadang2 bukan tak ada idea, tapi terlampau banyak sangat idea sampai susah nak finalized untuk dijadikan entry..hahaha...

Banyak sebenarnya masalah kenapa blog tak ber-update selain dari tiada idea..kalau pendapat sha :-

1. Tiada Internet
2. Penat dan Malas
3. Kekangan Masa

dan korang mungkin boleh tambah..


4 comments:

  1. Mood ke laut. Haha
    nak menaep pelu kan mood jugekk.hihi :D

    ReplyDelete
  2. hai sha. kalo pd Ana, tiada internet tu lah yg mnjadi punca sllunye ssh nk update entry hehe


    jom join 1st GA sy :
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  3. hihi. tambah satu.

    masalah pribadi. xleh cte kat public. hihi

    ReplyDelete
  4. kasih masuk ja lah semua entry yg sha ada idea tu..blh juga baca sekali di blog sha...hihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)