30 November 2014

Sinopsis Pinocchio - Korean Drama

Drama High School Love On tengah pending dekat you tube, 2minggu juga tunggu..malas dah nak tunggu..so kawan ada suggest drama yang paling best, iaitu Pinacchio..episode satu ja dah tahu jalan cerita best..dari episode satu ja sha dah start nangis tauu haha..lagi nak habiskan satu episode tu makan masa 2 jam juga..lewat tidur dan lewat pergi kerja..hahaha..


Sha pun baru habis tengok episode 6 memang best giler..anak buah dan pakcik kena fight nak dapatkan info pasal satu kes, sebab dorang tengah training jadi wartawan..best kan sha cerita hahaha..korang kena tengok sendiri tauu..sha tengok dari utube ja..


Sha kan..macam pernah nampak ja Lee Jong Suk ni berlakon sebelum ni..google punya google..rupanya dia pernah berlakon dalam cerita Secret Garden sebagai boyfriend Osaka..hahaha..adui lucu la lelaki hensom macam ni boleh jadi gay..haha
Post a Comment