Sinopsis Pinocchio - Korean Drama

, , 3 comments
Drama High School Love On tengah pending dekat you tube, 2minggu juga tunggu..malas dah nak tunggu..so kawan ada suggest drama yang paling best, iaitu Pinacchio..episode satu ja dah tahu jalan cerita best..dari episode satu ja sha dah start nangis tauu haha..lagi nak habiskan satu episode tu makan masa 2 jam juga..lewat tidur dan lewat pergi kerja..hahaha..


Sha pun baru habis tengok episode 6 memang best giler..anak buah dan pakcik kena fight nak dapatkan info pasal satu kes, sebab dorang tengah training jadi wartawan..best kan sha cerita hahaha..korang kena tengok sendiri tauu..sha tengok dari utube ja..


Sha kan..macam pernah nampak ja Lee Jong Suk ni berlakon sebelum ni..google punya google..rupanya dia pernah berlakon dalam cerita Secret Garden sebagai boyfriend Osaka..hahaha..adui lucu la lelaki hensom macam ni boleh jadi gay..haha

3 comments:

  1. Assalammualaikum .. Mcm best :) Park shin hye ! Hehe.
    Sya skrg mnunggu high school love on.. Mmng lmbt btul.:3

    p/s : lgu blog ni ! ^^ Sya suka versi park shin hye.. ost heartstrings :D hihi.

    ReplyDelete
  2. park shin hye ker tuh? ya Allah, nak tengok nak tengok cte ni....excited kite :D thanks for sharing, nnt kite abes exam nk tatap puas2....hehehehh :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)