Saya lah Awek COC itu.

, , 5 comments


Actually orang yang chat dengan sha tu tengah cari member Clan yang aktif, dia nampak sha selalu share gambar village sha dekat moment tu yang dia cari betul tu..haha, 

Bukan jarang sebenarnya nak jumpa perempuan yang main game ni, ramai lagi, mungkin nick name ja lelaki tapi sebenarnya wanita..sebab apa? sha selalu pergi mall, sangat sensitif dengan intro music COC ni, tengok ja, perempuan rupanya..hihihi..

Hari tu ada post pasal GAMBAR BASE COC, start dari situ, terus dapat keyword COC, awek COC..ahh saya lah awek COC tu..hahaha

5 comments:

  1. jarangkan pompuan main game online. kalau ada pun biasanya menyamar jadi lelaki takut kena ganggu ke >.<

    ReplyDelete
  2. Hhaha blh jdi femes plak ya sha

    ReplyDelete
  3. Oh games yang jadi viral kat fesbyuk..
    Susah tak main haha..
    By:Aminin[dot]My

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)