Muhasabah Diri | Percaya pada Rezeki yang Allah Aturkan - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 17, 2014

Muhasabah Diri | Percaya pada Rezeki yang Allah Aturkan

Alhamdulillah..bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan hari ini, walaupun sekadar dapat park kereta di public area, itupun kira rezeki dari Allah, sebab Allah permudahkan kita dari round cari park dan save minyak..

Apa yang sha ingin kongsikan disini, percaya pada setiap rezeki yang Allah sudah aturkan, berdoalah..jangan putus berdoa dan solat lima waktu..on time..dengar ja azan terus gerak ambil wuduk..In Sha Allah murah rezeki..


Apapun, Alhamdulilah, Allah beri rezeki yang sha nak sangat dan Dia permudahkan sha mendapatkannya walaupun banyak sangat dugaannya..benarlah kata orang rezeki itu tak kemana..semoga kita sentiasa dapat rezeki yang halal..amin..




2 comments:

  1. Alhaamdulilah moga rezki sha sentiasa d murahkn insyallah..owhh ya sha lya x dpt buat balik la yg iklan nuff kat bwh entries tu..lupa suda dri mna lya tgk tuto tu

    ReplyDelete
  2. Sebab tu mak selalu pesan Dhuha pun jangan tinggal. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad