Hobi Suka Tukar Header - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 2, 2014

Hobi Suka Tukar Header

addicted dengan game coc sampaikan font pun guna font coc hakss

Gemar tukar header blog antara satu hobi sha..lagi2 sha jenis yang cepat bosan dengan sesuatu, kecuali PINK..kalau korang perasan semua header sha mostly berwarna pink walaupun berubah..kan..header sebelum ni agak lama juga sha pakai, rasanya dalam 4 bulan sehingga dinobatkan blog comel dalam contest hari tu..

Saja nak kumpul hasil design yang sha edit waktu dulu2..sha copy cari google ja, sebabnya tak simpan pun semua header ni dalam Laptop..



Sha dah tak ingat berapa kali dah tukar header, haha..dari blogging tahun 2010 sampai sekarang dah 2014, memang hobi sha tukar2 design2 blog sendiri..alhamdulilah sekarang dah boleh design blog orang..itu semua sebab minat..hihih

6 comments:

  1. cantik2 nya header yang sha design :)

    ReplyDelete
  2. Cantik header baru . Hee . Macam2 style ade . Kenbanyakan kaler pink . Kaler kesukaan kita gak ^^

    ReplyDelete
  3. Begitulah kalau ada kemahiran. Senang-senang je tukar..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad