27 November 2014

Carian google | Kawan terkejut nampak gambar sha


Alhamdulilah, keyword contoh resume masih melekat dekat carian google, membuatkan ramai datang ke blog sha..kalau sehari sha tak update pun masih ada yang boleh backup..itulah pentingnya keyword..amboi sha bercakap macam pandai sangat dengan SEO..hahaha

Pagi tadi terkejut juga, kawan whatsapp bagi tengok gambar resume yang sha post dekat blog, terkeluar dalam carian google..sebenarnya sha langsung tak terpikir nak tengok/cari balik entry yang sha post dekat google..hahaha..memang bagi korang hal ni biasa2 ja, tapi bila mana kawan sendiri yang cari sesuatu then dia jumpa blog kita..terasa macam happy ja sha rasa..sedangkan boleh ja taip opzzpinky>image..akan keluar gambar sha semua hahaha...kan..


Post a Comment