Carian google | Kawan terkejut nampak gambar sha

, , 4 comments

Alhamdulilah, keyword contoh resume masih melekat dekat carian google, membuatkan ramai datang ke blog sha..kalau sehari sha tak update pun masih ada yang boleh backup..itulah pentingnya keyword..amboi sha bercakap macam pandai sangat dengan SEO..hahaha

Pagi tadi terkejut juga, kawan whatsapp bagi tengok gambar resume yang sha post dekat blog, terkeluar dalam carian google..sebenarnya sha langsung tak terpikir nak tengok/cari balik entry yang sha post dekat google..hahaha..memang bagi korang hal ni biasa2 ja, tapi bila mana kawan sendiri yang cari sesuatu then dia jumpa blog kita..terasa macam happy ja sha rasa..sedangkan boleh ja taip opzzpinky>image..akan keluar gambar sha semua hahaha...kan..


4 comments:

  1. salam singgah sini dik Sha...comelnya gambar dik Sha tu...

    ReplyDelete
  2. betol2.. tu la kelebihan blog mantap seo.. sentiasa jana trafic dari enjin carian..

    saya pun pernah jadi macam tu.. tetiba kawan jumpa muka saya masa diorg tengah search kat google.. siap ada yg pernah jumpa muka saya dalam salah satu slide presentation kat sebuah hospital.. hehehe.. nasib seorang blogger yg rajin tempek muka kat blog..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)