22 November 2014

Blog terbiar gara-gara COC

COC antara punca blog sha terbiar selain dari penat dan busy kerja..tu lah kalau sudah sangat ketagih dengan game ni sampai tahap tinggi malas nak update blog..adeh..tapi sha yakin ada jugalah gamer COC 2-3 orang yang alami perasaan macam sha..kan..hahaha..

Lagi2 setiap hari ada War dekat Clan sha, mana lagi nak cari elixir nak up naga, semua nak up kena guna elixir..kalau nak pakai gems keluarkan duit..memang tak mampu lah..hahahaha..game ni buat sha stress gilaaaa...

Dekat office pun, cerita COC ja la dengan kawan lelaki, sebab sha seorang ja kerani perempuan dekat situ..haha..memang lucu jugalah..

Aigooo..



6 comments:

  1. ina tak pernah main coc ni.. tapi ramai kawan2 kata best hehe ^^

    ReplyDelete
  2. Adehh hhaha, lya pndai collec duitnya ja..lain2 nda reti

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik Sha...akak pun blog sekarang dag terabai tapi oleh masalah internet...hehe...

    ReplyDelete
  4. Amazing! http://clashofclanshelper.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Couldnt believe at first but it really works!(9oHPmoRc5j)

    ReplyDelete
  5. Nad dah delete coc sebab bf tak bagi main. Lepastu download Boom Beach and Clash of Lords hahaha padahal lebih kurang jee

    ReplyDelete
  6. I FOUND A CLASH OF CLANS GEMS GIVEAWAY! http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! Best players use this!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)