Si Kembar Airin Aryana dan Arisha - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

October 16, 2014

Si Kembar Airin Aryana dan Arisha


Lamanya tak update blog, huuu...10 hari tu..sejak balik Sandakan, line tenet lembap, so tak dapat nak menaip..ni pun try and error..kakaka..lagipun sha dah jadi Full Time Gamer..COC :P

Balik Sandakan, tak miss main dengan si kembar ni..Baru 5 bulan..comel, geram tengok..Nama dorang Airin Arisha (Adik) Airin Aryana (Kakak)

Korang rasa2 yang mana satu kakak? mana satu adik? yang senyum atau yang tahan ketawa..
teka..jangan tak teka hihihi
tak ada hadiah yaa..

11 comments:

  1. Eiii geramnya lya tgk sha baby ni..mcm nak peluk cium he.wanginya baby

    ReplyDelete
  2. Comel2 mcm upin ipin versi perempuan pula ^^ MashaaAllah

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dik Sha....comelnya kembar...akak teka yer...yang tahan senyum tu kakak dan yang senyum tu adik...hehe...

    ReplyDelete
  4. wah comelnyaaa!! geram tgok comelll gebus~~ :D

    ReplyDelete
  5. comelnya si kembar aryana dengan arisha. macam satu nama pulak, aryana arisha.. cantik!

    ReplyDelete
  6. yg tahan ketawa tu kakak . betol x ?

    ReplyDelete
  7. yg tahan ketawa tu kakak . betol x ?

    ReplyDelete
  8. Ya Allah comel nyer kembar ni,
    seronoknya dapat main dengan mereka,
    sya doakan akak dapat kembar macam ni, insha Allah :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad