Plan Sim ONEXOX | Jimat dan Murah

, , 6 comments
Ramai pengguna tidak puas hati dengan kadar internet di Malaysia..adakah anda begitu? sha perkenalkan simcard terbaru ONEXOX, sha sekarang guna simcard ni langgan internet serendah RM18/sebulan dan line laju sangat2 H+..puas main game COC dan yang paling best boleh hotspot dengan kawan..
Dengan harga RM10 setiap simcard akan diberi RM5 Kredit percuma..wahh..

Anda risau banyak sangat nombor nak guna? MNP ada, iaitu kekalkan nombor dan yang paling bestnya, siapa yang kekalkan no akan diberi 28bulan tempoh aktif, maksudnya selama itu anda tak perlu isi kredit bagai...jika nak isi ONEXOX boleh topup dari RM1 sahaja
Photo: Perrggghhh.. sampai tahun 2020 aktif
-------------------------------------------------
Kenapa boleh jadi macam ni????

--

Pengguna ONEXOX yang mengekalkan nombor lama, diberikan validity 28 bulan pada permulaannya dengan kredit tersedia RM5.

Jika user tersebut topup, validity akan bertambah mengikut nilai topup RM1=1 hari.

Tak hairanlah sebab user ni dah topup sebanyak RM525 bila dilihat pada Loyalty point yang dimilikinya.

--

Taknak ke jadi pengguna prepaid yang bijak macam ni?  Tak perlu bayar sewa talian macam postpaid(ada lagi tax 6%)

Rate murah, hanya: 

- 5 sen untuk panggilan bawah 10 saat
- 12 sen seminit untuk FnF(semua network)
- 15 sen seminit(sesama network)
- 18 sen seminit(lain network)

 * blok panggilan 30 saat

---------------------------------------
Sila LIKE page ni dulu http://www.facebook.com/onexoxmy1telco
---------------------------------------

Suhaila
Whatsapp/SMS : 0173158225

PM/inbox  http://www.facebook.com/messages/onexoxmy1telco

----------------------------------------

#nilai
#putranilai
#desakolej
Macam mana nak dapatkan topup? Korang boleh dapatkan di 7E, Petronas dan on9 dalam selfcare account korang..bila dah daftar nanti
Antara kelebihan ONEXOX
Tempahan boleh dibuat melalui sms/whatsapp 0128427478 -sha
atau terus layari website www.onexox.my
simcard limited, tiada booking, siapa cepat bayar..dia dapat

6 comments:

  1. Wahh simkad baru ni sha..nda lgi lya pernh nmpk

    ReplyDelete
  2. Memang menjimatkan. Kalau nak topup dye macam mana erk?

    Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete
  3. menarik ni sha,memang rm10 je ke? atau kena cas lain ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)