Non-Glitterati | Alahai Nuffnang

by - Friday, October 24, 2014



Kali kedua rasanya dapat non-glitterati..kenapa dia merajuk dengan sha ni? adakah sebab sha kurang update blog sepanjang bulan ni? ohh Nuffnang, maafkan daku, line internet di kampung sangat menghampakan..
Tiket memujuk telah dihantar kemarin, hope nanti selesai masalah..
Tapi korang, sha dapat BE banyakk oohh..adakah ini akhirnya akan dapat sen sahaja?? macam dah biasa haha..korang dapat juga tak??
anyway..thanks Nuff

You May Also Like

7 Comments

  1. status masih sama gliterrati. cuma, be mandul. ahha

    ReplyDelete
  2. Lya da dpt juga tpi x la byk mna hhe

    ReplyDelete
  3. Nanty ok lah tu, benda tu biase kan. buat lek je, haha lepas ni msty glitterati balek. Nuffnang tengah pening tuu

    ReplyDelete
  4. sabar la sya . nuffnang saje nak merajuk manja tu . nak mintak pujuk la tu .

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat banyak BE ada yang double tak tahu kenapa

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)