Gambar Base COC Paling Perghh

, , 4 comments
Laju ja gamer COC klik kan..haha..sha ni pemain tegar jugalah..tapi lambat sangat nak pick up, maklumlah newbie..baru TH7 jika nak dibandingkan dengan Blogger Paly dan Zara..haha..hebat tidur..makan..coc..sha saja nak sharing base COC yang paling perghhh..sumber semua dari GOOGLE..

just kidding..haha






pergh kan? sha pun tak terfikir nak buat base macam ni, bukan apa..takut nak sedekah duit dan elixir tu..penat nak cari tu..huhu..sha dapat tahu yang KELAB BLOGGER Ben Ashaari pun ada buat Clan..wah hebat ni, sha tak mampu lagi nak join..haha..tunggu walls turn to purple baru boleh jalan2..

Siapa2 nak melawat sha..boleh visit dekat clan - Cute's Club (clan exclassmate)
Id : Sharinw (typo..abaikan haha) dan Opzzpinky..

4 comments:

  1. Hhaha uishh pemain teegar ni c sha..lya nda main tpi klau masuk coc hsbnd pi collection duit ja hhaha

    ReplyDelete
  2. saya masih town hall 6.....rase nk beli germs jer nk laju kn upgrade base.....huhuhu..btw clan kami jihad and my names nurul ain..

    ReplyDelete
  3. Singgah sini ye .. nak tahu blog anda di ciplak atau tidak ? baca entry ni .. harap membantu !


    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/apakah-itu-got-blogger.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)