Edit Blog Ashalya

by - Thursday, October 30, 2014


Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak !! kan..Pn Ashalya ni dah lama nak suruh sha buatkan blog dia, cuma dia nak cari masa yang sesuai ja haha..

Kalau korang nak tahu, Pn Ashalya ni antara top commentator blog sha..terima kasih lya..so bebalik pada tema blog yang sha edit semalam, purple + turquoise, simple dan nice..

Sha suka part header tu, sweet sangat, semoga perkahwinan ini sampai ke syurga..dan selamat kembali ke pangkuan suami..hihi

Jom jenguk Pn blog
http://blogashalya.blogspot.com/

You May Also Like

5 Comments

  1. Hhee so masanya dah tiba bab tu minta sha editkn hhee. Tq bebyk memg cntik..Len Kali nak edit insyallah lya cari sha lgi hhee

    ReplyDelete
  2. Cantik terutama part header tu. Saya suka.

    Hye, Esgesee menawarkan harga yang berpatutan terutamanya kepada pembeli borong, peniaga pakaian mahupun agent dropship

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete
  3. Wahh...memang cantiklah desgin blog dik Sha...tu yang buat akak terpikat..hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)