30 October 2014

Edit Blog Ashalya


Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak !! kan..Pn Ashalya ni dah lama nak suruh sha buatkan blog dia, cuma dia nak cari masa yang sesuai ja haha..

Kalau korang nak tahu, Pn Ashalya ni antara top commentator blog sha..terima kasih lya..so bebalik pada tema blog yang sha edit semalam, purple + turquoise, simple dan nice..

Sha suka part header tu, sweet sangat, semoga perkahwinan ini sampai ke syurga..dan selamat kembali ke pangkuan suami..hihi

Jom jenguk Pn blog
http://blogashalya.blogspot.com/
Post a Comment