Banmal Song - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

October 26, 2014

Banmal Song




Lately suka dengan Pelakon dan Penanyi Yong Hwa, dulu pernah join We Got Married dengan Seo Yong, memang sangat padan..sangat romantik, *jeles* hahaha..sebab Yong Hwa ni ada sifat2 lelaki yang sha minat...kalau korang tengok, memang imagine bertapa sweet Yong Hwa ni..so dorang di bagi task buat lagu banmal song..tada...

Lirik Lagu (English)


Ada juga yang komen tanya lagu yang sha letak dalam blog..so tajuk lagu tu Banmal Song by Yonghwa check dekat utube ya :)

Habis ja Boys Over Flower, ganti dengan Heartstring, lagilah melekat depan TV dari jam 12pm. hahah..kalau missed boleh tengok dekat utube..line tenet kena laju baru best tengok..



5 comments:

  1. Salam.Singgah sini :)

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hehe, mmg antara semua selebriti korea, kenal dia jer..kiki..dia kn selalu msuk running man..ngee..

    ReplyDelete
  3. Yong Hwa ni vocalist CN Blue kan? :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad