Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

BEN ASHAARI
Sha seorang blogger yang minat pink (semua dah tauu) haha, blogger kecil dari sabah, tak femes mana..tak nak jadi femes pun, sebab sha rasa jadi macam ni pun dah ok, cukuplah ada masa nak up entry, ada masa nak jenguk blog orang lain, ada masa nak edit blog orang..hihi

Impian nak jadikan blog sebagai medium blogger lain kenal dengan sha, bukan kerana entry yang mengejar trafik tapi sebagai blog yang ramah.. 

15 comments:

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  2. salam. sy pun tanak femes hehe

    selamat bersegmen dear :))

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen . setuju sngt dengan sya .

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. Samala kita br blog pun hanya utk suka2 ja

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. Hai, kak Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad