Ketagih Main Game Clash of Clans

by - Friday, September 05, 2014

Dah genap sebulan main COC, ketagih jangan cakaplah, pantang tengok troops trained terus pergi menyerang, aduhai...jarang jumpa awek main perang-perang macam ni..siap ada usha nak invite sha masuk clans dorang..maaf saya dah ada clans sendiri hihi

Kalau korang ada tips up kan GEMS boleh lah sharing sikit dekat sha, builder baru dua, lambat lagi nak up level semua mesin2..jenuh nak tunggunya

You May Also Like

7 Comments

  1. same goes to me minat game macam ni haha

    ReplyDelete
  2. tak pernah miain game ni..hehe..memang kalau game best mesti ketagih nak main..hehe

    ReplyDelete
  3. selalu up defend dulu, baru up bende lain hehe

    ReplyDelete
  4. Mcm suami lya la gila main ni game semua hf tab d installnya hhee

    ReplyDelete
  5. sy memang disable kan pon.. tuk comment

    ReplyDelete
  6. done enable komen klau nak komen silakan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)