Day 4 - 4 Books

, , 4 comments
Dulu, time sha bukan seorang blogger maybe akan habiskan masa dengan membaca novel 3jam rasanya dah habis, itupun tanpa ganguaan..haha..tapi sha bukan seorang yang suka menyimpan novel, cuma suka pinjam dan baca..so sha xda koleksi novel..cuma ada lah 1-2 orang bagi dan beli time sha guna voucher pelajar hari tu

Antara buku/novel yang sha suka baca:-



10 Days Challange | Day 1 with 1 Picture | Day 2 With 2 Films |Day 3 - 3 Songs | Day 4 with 4 Books

4 comments:

  1. Dulu mass zaman sklh mngh lya memg hantu novel..skrg dah kurang sikit

    ReplyDelete
  2. leyla suka beli dan baca . kalau org punye macam puas pulak nak baca. hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah,Tiey respect kat orang2 yg suka baca novel ni. Boleh habiskan novel yg tebal tu dalam masa yg singkat. Salute! Hehe
    Tiey suka novel Conan :)

    Jemput singgah : Pecah Rekod Selfie Terbanyak Dunia

    ReplyDelete
  4. dulu iqa pun minat baca novel masa zaman xde gadget ni. skrg ni mcm dah takde mood

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)