Cabaran 30 Hari - Hari Pertama | 5 Fakta Mengenai Diri Sha - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 4, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari Pertama | 5 Fakta Mengenai Diri Sha


sorry...yang ada gambar lama sahaja :D

Cabaran 30 Hari - Hari Pertama | 5 Fakta Mengenai Diri Sha. Walaupun agak lambat join cabaran ni, sha mulakan dengan cabaran hari pertama, kalau korang nak join, boleh PM kak Sue dan dia akan bagi list cabaran selama 30 hari..jom support !!

5 Fakta Mengenai Diri :-

1) Seorang yang suka PINK sangat-sangat..
2) Suka jalan jauh (travel) cuci mata melihat keindahan Nya
3) Agak pemalu dan pendiam, tapi bila dengan orang yang kita rapat, saya seorang yang sangat gila haha..
4) Sukakan kanak-kanak dan saya dah boleh jadi ibu yang baik hakss
5) Sangat cepat addicted dengan sesuatu benda dan cepat bosan 

15 comments:

  1. salam. tengok blog ja sudah tahu orangnya minat pink hehhee..

    ReplyDelete
  2. Fakta lagi satu, tuan blog ni sangat sangat comel! heheheh

    ReplyDelete
  3. pemalu dan pendiam tu kita lebih kurang hihi..menabung sekali cne

    ReplyDelete
  4. Pemalu dan pndiam tu kita lbh kurang ja hihi..menabung skali cne

    ReplyDelete
  5. tentang suka pink tu kita serupalah tu...

    ReplyDelete
  6. akak pun baru join sha, macam best ja kan, jemput singgah blog akak yer..;-)

    ReplyDelete
  7. wah bole bergabung nie.. sy purple awk pink..hihi...

    ReplyDelete
  8. hye..singgah kat sini..yes..terbukti awak suka pink..blog pon pinky jaa..hihiks..singgah and komen blog saya pula yeaa..

    ReplyDelete
  9. Azwar dok perhati ramai yang join cabaran30hari ini..hahahah..Azwar xamek port pun. Apa-apapun samalah kita bab cepat bosan dengan sesuatu.hehehe

    ReplyDelete
  10. Baru start buat cabaran 30 hari blog ni. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad