Cabaran 30 Hari - Hari Ke Empat | Buku Kegemaraan Sha

, , 3 comments

Macam 10 days Challenge ini ada menyatakan tentang buku juga, so secara amnya sama sahaja..haha..tapi sha select lah yang pernah sha baca dan berminat dengan isi kandungannya ialah PERMATA YANG HILANG KINI DITEMUI, dan sha pernah olah buku ni..nak tengok sila baca entry ini

Dan ini bukan buku cerita hantu ya..haha

3 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)