Cabaran 30 Hari - Hari Ke28 | 5 Perkara bermula dengan "andainya" - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 28, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari Ke28 | 5 Perkara bermula dengan "andainya"

Andainya...ada masa nak BW blog kawan yang lain setiap hari..kan best, masa tu ada, cuma tak cukup..terpaksa kumpul satu hari untuk BW semuanya..emm

Andainya...edit blog ini tak menggunakan kod lagi la heaven..senang ja nak buat..tapi rasanya tiada customer kot, sebab benda senang, jadi payah sikit nak hire orang hahaha..so teruskan...

Andainya....KK dan Sandakan ni dekat ja macam naik bas dari Telipok ke Bandar Sierra kan best..boleh tolong mama buat kuih Raya Haji nanti

Andainya....COC bagi free Gems 1000, tak pun 100 gems..ala jangan lah kedekut sangat..susah nak upgrade wall warna pink tauuu..hahaha

Andainya...dapat tidur awal setiap malam tanpa risau dengan kerja yang pending..ohh..susahnya nak pujuk mata bagi lelap dengan aman...


1 comment:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad