Cabaran 30 Hari - Hari Ke24 | Rumah Impian

, , 3 comments
Bukan main mood sekarang ni, dah makin malas nak update blog..nasib baik ada cabaran 30hari ni..entry kemarin lupa nak buat..haha..

So entry rumah impian, of coz warna pink..haks..luar dalam pink pun tak kisah..haha..mabuk nanti orang nak datang...Konsep design ala2 English Style..bunga2an gitu..Jom layan Rumah Impian sha..

Tempat Makan

Ruang Tamu


Bilik Tidur

Dapur

**All the pictures - credit to google

Sungguh..cantik sangat pilihan gambar untuk Rumah Impian sha..hahaha, In Sha Allah, kalau dapat rezeki, setakat dinding tampal wallpaper vintage pun dah cantik..haha..angan ja lebih, rumah sendiri pun belum ada lagi :P

3 comments:

  1. mcm nmpk sempet je.. mesti panas punya dlm rumah tu..

    ReplyDelete
  2. Wahhh semua pink Gitu meriah hhee

    ReplyDelete
  3. Nnt lya bgtaw la klau maw keluar lgi dgn zara sbb bln dpn lya last d kk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)