Cabaran 30 Hari - Hari Ke22 | Destinasi Percutian Impian - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 22, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari Ke22 | Destinasi Percutian Impian

Annyong !! hihi, destinasi percutian impian sha adalah KOREA, entah dapat pergi ke tak ni, nama juga impian haha..

Apa yang sha suka dengan KOREA ni, terkenal dengan pelakon yang cute2, makanan dorang yang sedap..kalau berlakon ja tak missed kalau tak makan..untung la...lepas tu banyak tempat menarik..kalau korang nampak tempat shooting pelakon korea memang teringin nak pergi..

Sha ni gila korea boleh tahan juga, kadang tu dah boleh faham bahasa korea, hahaha sikit ja lahh...araso..araso..:P hantu korea dah mai dah..haha

Tapi kalau tak dapat pergi korea, tak apalah janji dapat pergi MEKAH, tunaikan haji..In Sha Allah..

4 comments:

  1. Wahh jauh tu sha x pe blh je pergi klau da rezeki lebih kan

    ReplyDelete
  2. Wahhh moga tercapai nak ke Korea ^^ Hihi kita baru entry hari ke 6 :p

    ReplyDelete
  3. Insha Allah impian Sha akan tercapai ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad