Cabaran 30 Hari - Hari Ke18 | Siri TV Kegemaran - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 19, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari Ke18 | Siri TV Kegemaran

Aiyoo lupa dah nak update..ok..kalau pasal siri tv kegemaran sha ada 2 ja, satu indon satu lagi korea, actually malas nak melekat depan tv tunggu episode ni, yang ni pun sebab best dan boring hahaha...

1. Heart Series 2 - TV 104 ( Isnin - Jumaat Jam 6.30pm)
2. Boys Over Flower - NTV7 (Isnin - Jumaat Jam 12pm)


5 comments:

  1. Yg Korea tu dah byk kali lya tgk memg best cerita tu kan

    ReplyDelete
  2. uih...best jugak cerita korea tu..heart tu tak layan sangat sbb akak kerja..hehe

    ReplyDelete
  3. yeah.. sy suka KIM BUM dan KIM HYUN JOONG.

    ReplyDelete
  4. Tengok sebab pelakon atau cerita best? Kalau best berapa episode eh? Boleh layan cuti nnti huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad