16 September 2014

Cabaran 30 Hari - Hari ke16 | Saya pada 10 tahun akan datang

Pada 10 tahun akan datang, confirmlahkan, sha dah kahwin, punya anak ramai, maklumlah sha suka budak-budak, Insya Allah nanti sha nak buka kedai sendiri, time tu senanglah nak urus anak-anak, kalau kerja sendiri ni.

Blog sha pula, pada 10 tahun akan datang sebagai cerita pasal anak-anak dan percutian kami...amboi...sha suka melancong juga, bolehlah share dekat blog..masa tu sha tak ambil dah kerja edit blog, sebab semua blogger dah pandai make up blog dorang..kikikiki

haha..apapun 10 tahun akan datang, rasanya jauh sangat nak capai, entah dapat ketemu ataupun tidak, maka isilah masa itu dengan bekalan akhirat..Insya Allah, dunia akan jadi tenang, sebab kita dah prepare untuk kehidupan yang lebih kekal..walluhalam :)



Post a Comment