Cabaran 30 Hari - Hari ke16 | Saya pada 10 tahun akan datang - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 16, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari ke16 | Saya pada 10 tahun akan datang

Pada 10 tahun akan datang, confirmlahkan, sha dah kahwin, punya anak ramai, maklumlah sha suka budak-budak, Insya Allah nanti sha nak buka kedai sendiri, time tu senanglah nak urus anak-anak, kalau kerja sendiri ni.

Blog sha pula, pada 10 tahun akan datang sebagai cerita pasal anak-anak dan percutian kami...amboi...sha suka melancong juga, bolehlah share dekat blog..masa tu sha tak ambil dah kerja edit blog, sebab semua blogger dah pandai make up blog dorang..kikikiki

haha..apapun 10 tahun akan datang, rasanya jauh sangat nak capai, entah dapat ketemu ataupun tidak, maka isilah masa itu dengan bekalan akhirat..Insya Allah, dunia akan jadi tenang, sebab kita dah prepare untuk kehidupan yang lebih kekal..walluhalam :)



4 comments:

  1. Insha Allah Sha... Impian 10 tahun akan datang tu bakal menjadi kenyataan ^_^

    ReplyDelete
  2. amboi akak, hahaha. dah punya ramai anak ye? hihi inshaallah semoga tercapai :)

    ReplyDelete
  3. Moga apa yg kita impian akan terlaksana kan insyallah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah malam dik Sha...terima kasih sudi edit blog akak....cantik suka sangat....Semoga apa yang adik Sha impikan di masa hadapan akan tercapai...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad