Cabaran 30 Hari - Hari ke14 | Cerita Kasut Saya - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 14, 2014

Cabaran 30 Hari - Hari ke14 | Cerita Kasut Saya


Ok hari ni nak karang cerita pasal kasut pulak, dah macam subjek bahasa melayu darjah 6 pulak da..hihi..ok xpa..jom kita layan..

Kasut sha tiada nama, tak pernah terpikir pun nak bagi dia nama, dan tak kisah harga murah atau mahal yang penting selesa dan cover depan..sejak pakai stokin, sha dah lupa mana perginya selipar dan sandal sha..

Sha suka beli kasut dekat kedai DOSS, Harga paling pun RM30-40 tapi sha beli time ada sale RM19.90 ja haha...sebijik kasut ja yang tahan..yang lain dah tertanggal bunga dan tapak...hahaha

Paling murah sha beli kasut RM 12.90 tak sangka selesa amat, tahan sampai 1/2 tahun, tapi  bila dah selalu pakai..mulut dia luka, bila berjalan ternganga2, bila hujan stokin basah..

Sha suka pakai satu kasut sampai dia hancur...lepas tu beli lagi satu...
Belilah kasut yang berjasa pada anda, jangan hanya kerana mahal, tapi yang tutup aurat..
Ingat kawan2 kaki itu aurat juga..
Peace !!

10 comments:

  1. Nice sharing. Yang penting nasihat last tu.hihi


    Jemput singgah : Breakfast Di OldTown White Coffee

    ReplyDelete
  2. cantik..kasut murah2 pon boleh tahan.. :)

    ReplyDelete
  3. Lya pun suka guna kasut sbb senang nak gerak.

    ReplyDelete
  4. cantik pulak gambar kasut glitter2 tu..hehe

    meh tgk entry qis pulak:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-14-cerita-kasut.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dik Sha...akak beli kasut tak tengok jenama...biar murah janji selesa di pakai...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dik Sha...akak beli kasut tak tengok jenama...biar murah janji selesa di pakai...

    ReplyDelete
  7. same like me...i pun jenis pakai satu kasut pai hancur

    ReplyDelete
  8. Asslmkm.. Akk pn skrng xde dh nak borong kasut je.. Beli 1 pastu belasah je la. Pastu selipar tuk basahan. Ckup la kn.. Hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad