Cabaran 30 Hari - Hari Ke10 | Apa yang ada dalam Handbag

, , 3 comments

Task kali ni, sha yakin sha perempuan yang paling simple bila nak berjalan, yang paling penting dalam bag ada dompet, power bank dan kad bank itu dah cukup sebenarnya kan? eh lupa HP kena ada juga tau haha...

**Tambahan HP lenovo A880 dalam gambar tu xda, malu nak snap hakss

3 comments:

  1. ok, mmg terbukti sya paling simple lah :)

    ReplyDelete
  2. Siap da bedak lgi ya sha hihi..klau lya lgi la simple hhee

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)