Cabaran 30 Hari - Hari Ke21 | Tempat yang nak sangat pergi

by - Monday, September 22, 2014

Alamak, cabaran ni tak ikut date la..haks..sokay lepas ni sha set biar betul2 ikut date..hihihi..so task kali ni sha nak share dekat korang tempat yang nak sangat sha pergi and of cos tak pernah pergi..hahah..iaitu PULAU SIPADAN yang terletak di negeri bawah bayu SABAH.

Tak perlu pergi jauh2, Negeri Sabah ja ada 20++ pulau untuk dikunjungi..cantik menarik tertarik, amboi..promote nampak..haha..namun sha langsung tak pernah pergi..sob..sob..siapa pernah pergi??

Jom layan gambar bawah ni
**Credit to google




Cantikkan? gila tak cantik, rasa tenang ja duduk sini, tengok dasar laut..bestnya...tapi confirm muka belang punya..haha...

Plan nanti nak honeymoon disini, In Sha Allah..
See ya..

You May Also Like

3 Comments

  1. Subhanallah.. ada juga tempat kt Malaysia yg mcm ni eh.. cantiknya laut dia, transparent tu!

    ReplyDelete
  2. Sipadan antara tempat zumal teringin nak pergi dalam Malaysia... Nampak menarik sangat. Macam kat Maldives ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)