Perempuan tidak perlukan lelaki handsome??

, , 10 comments

Maksud tersirat disitu, kita sebagai perempuan kadang2 nafsu tu agak melebih sikit kan..tapi bagi sha lelaki handsome tak akan membahagiakan kita, malah asyik risau dengan dia dek kena usha2 oleh perempuan lain..boleh terima tak alasan sha?? haha
Apa yang penting bagi sha, lelaki tu beragama, of cos ISLAM, kalau dia jaga agamanya, In Sha Allah dia akan jaga kita..dan tambahan nak jadi suami sha, dia mestilah bebas asap rokok...hihi
Ada yang berminat? hakss..


10 comments:

  1. Yap btl tu hndom pun klau poket kosong x guna juga hihi..biarla sederhana

    ReplyDelete
  2. betol tu sha, yang hensem ni kadang2 buat macam2 perangai, tapi yg perempuan ni tanak tingglkan sbb hensem kan . buat ap je, perempuan sabar lagi .

    ReplyDelete
  3. kalau hensem ramai pulak yg nak..hehe..sama lah,bebas dari asap rokok.. :)

    ReplyDelete
  4. Betul tu.... bagi ena rupa paras tu bonus je.. janji perangai akhlaknya yang baik

    ReplyDelete
  5. betul tu... handsome x mnjanjikan bahagia...

    ReplyDelete
  6. hati baik...yg lain pun ikut baik2 je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)