Lelaki Biadap Hina Takbir Raya

, , 12 comments
Lagi cerita tentang penghinaan terhadap Islam, Astagfirullah..kita kan satu Malaysia..lagi2 Malaysia Negara Islam, so memanglah sambut Raya ada takbir and so on..langsung tak fikirkan perayaan bangsa lain, main hina ja tahu nya..

Status lelaki berkenaan, Mr. Kelvin Yip yang berbunyi "eh hello bastards, i know its hari raya and all but please fucking keep your prayers to the almighty off some loudspeaker at 6.45 a.m in the morning...fucking annoying shit..."

Terjemahan kepada status berkenaan " eh hello anak haram, aku tahu hari ni hari raya tapi tolong perlahankan doa korang kepada tuhan di pembesar suara pada pukul 6.45 pagi..fucking annoying shit".

Walaupun kelihatan Kelvin Yip telah meminta maaf di laman facebooknya, tetapi KJ berkata, " Kiki minta maaf tapi kena charge (and rightly so). Yang ini pun kena charge. Kasi ajar sikit. Once and for all. " yang jelas mahukan lelaki ini di kenakan tindakan mahkamah. - SiakapKeli.com

Sha rasa patut mereka2 ini dikenakan tindakaan supaya orang awam tahu, benda macam ni tak boleh dibawa main..kan..

Apa pendapat korang?

12 comments:

  1. dia duduk di negara Islam. Kalau taknak dengar azan, pergilah negara lain -_-

    ReplyDelete
  2. terlajak perahu boleh la nak di undur..terlajak kata...buruk padahnya...lain kali berfikir dulu sebelum mengeluarkan kata-kata.

    ReplyDelete
  3. Geram betul zumal baca. Kalau dah tak suka baik duk dalam hutan aje kan...

    ReplyDelete
  4. masyallah..
    biadap betul ba ni urang..
    hishh..

    ReplyDelete
  5. hmm... ada juga manusia macam ni..

    ReplyDelete
  6. Asslmkm.. Ntah knpa la ada mnusia mcm ni kn.. Patut ambik tndakan je ni.

    ReplyDelete
  7. Asslmkm.. Knpa la ada mnusia mcm ni kn.. Ptut diambik tindakan je ni..

    ReplyDelete
  8. Asslmkm.. Knpa la ada mnusia mcm ni kn.. Ptut diambik tindakan je ni..

    ReplyDelete
  9. kite bace jugak ni semalam kt siakapkeli... entahlah...

    ReplyDelete
  10. mcm2 jejadi skrg nie..kunk ble dorg buat mcm nie, sbg je kne maafkan.. haihhh

    ReplyDelete
  11. nila setitik macam ni yang buatkan api perkauman sentiasa menyala.

    ReplyDelete
  12. lya baru trbaca status ni..ermmm memang patut di ajar manusia spt ni.agak2 la kalau nak menghina kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)