01 August 2014

Lelaki Biadap Hina Takbir Raya

Lagi cerita tentang penghinaan terhadap Islam, Astagfirullah..kita kan satu Malaysia..lagi2 Malaysia Negara Islam, so memanglah sambut Raya ada takbir and so on..langsung tak fikirkan perayaan bangsa lain, main hina ja tahu nya..

Status lelaki berkenaan, Mr. Kelvin Yip yang berbunyi "eh hello bastards, i know its hari raya and all but please fucking keep your prayers to the almighty off some loudspeaker at 6.45 a.m in the morning...fucking annoying shit..."

Terjemahan kepada status berkenaan " eh hello anak haram, aku tahu hari ni hari raya tapi tolong perlahankan doa korang kepada tuhan di pembesar suara pada pukul 6.45 pagi..fucking annoying shit".

Walaupun kelihatan Kelvin Yip telah meminta maaf di laman facebooknya, tetapi KJ berkata, " Kiki minta maaf tapi kena charge (and rightly so). Yang ini pun kena charge. Kasi ajar sikit. Once and for all. " yang jelas mahukan lelaki ini di kenakan tindakan mahkamah. - SiakapKeli.com

Sha rasa patut mereka2 ini dikenakan tindakaan supaya orang awam tahu, benda macam ni tak boleh dibawa main..kan..

Apa pendapat korang?
Post a Comment