27 August 2014

Kundasang War Memorial, Sabah

Kesinambungan dari cerita  Desa Castle, Kundansang Sabah | Lembu New Zealand  tempat ini sebelum masuk simpang Desa Castle, dekat Pekan Kundasang..senang ja kalau nak cari, bagi korang yang suka ambil gambar, tak kira photoshoot untuk pre- wedding pun boleh, tapi tempat ni kira macam sejarah jugalah..Fee masuk RM 2 kalau orang tempatan, murah kan...lagi2 kalau student yang pakai uniform..










Terima kasih kepada Guide ex-classmate orang kundasanga, Cik Ira sebab temankan kami jalan2 keliling Kundasang, dan terima kasih juga kepada kawan2 sha yang sporting, Mel, Qid, dan Wie...Insyallah next trip, kita ke Sarawak pula ya..hihi..

Byee..

Post a Comment