Kundasang War Memorial, Sabah

by - Wednesday, August 27, 2014

Kesinambungan dari cerita  Desa Castle, Kundansang Sabah | Lembu New Zealand  tempat ini sebelum masuk simpang Desa Castle, dekat Pekan Kundasang..senang ja kalau nak cari, bagi korang yang suka ambil gambar, tak kira photoshoot untuk pre- wedding pun boleh, tapi tempat ni kira macam sejarah jugalah..Fee masuk RM 2 kalau orang tempatan, murah kan...lagi2 kalau student yang pakai uniform..










Terima kasih kepada Guide ex-classmate orang kundasanga, Cik Ira sebab temankan kami jalan2 keliling Kundasang, dan terima kasih juga kepada kawan2 sha yang sporting, Mel, Qid, dan Wie...Insyallah next trip, kita ke Sarawak pula ya..hihi..

Byee..

You May Also Like

4 Comments

  1. Pun lya x prnh masuk lgi kat CNE..memg cntik

    ReplyDelete
  2. cantiknya
    tak pernah smpai sabah lagik.
    btw, lagu blog awak ni cter pe ea? mcm pernah dgr

    ReplyDelete
  3. Anyone want to visit Sabah? We at Borneo FullForce Tours & Travel can arrange it for you!

    Contact us:
    (O) 088386380
    (M) 019-8856318
    (e) info@borneofullforce.com

    Visit our website for more information at
    www.borneofullforce.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)