05 August 2014

Cerita Raya Opzzpinky 2014

Sha tak sangka begitu cepat gemuk sejak habisnya Ramadhan..Ya Allah..kuat betul makan raya pertama tu, even pun 1st raya Family adakan kenduri doa selamat, sempatlah melantak masakan mama yang paling sedap..hihi..Ayam Masak Merah Special + Sup Ayam Kundur yang pergh..hihi..

Seperti biasa, raya tahun ini suram dan sederhana..mungkin sebab kehilangan anggota tetap (arwah bapa) pada 2 tahun yang lalu..tapi yang improved sha dah tak menangis depan kubur ataupun tengah tengok takbir raya..mungkin sebab Allah bagi sha kekuatan :D tapi sedih tetap ada..miss u dad


Raya kedua sambut birthday my little niece Nurul Ain Syuhada #7 years old

My siblings, ini separuh ja..yang separuh lagi malu mau bergambar hihih


Raya ke 4-5 : Ready to beraya..mode raya is on :) even muka macam tak bermaya..

Tahun ni tak dapat duit raya..waaa...tu yang tak best tu..haha..kalau dulu asal balik KK ja (study) ada RM200 ++ jugalah dapat, mungkin time tu sha student, muda lagi kan..haha

oklah itu ja cerita sha, simple kan..kikikiki..
selamat hari raya..puasa tak full, jangan syok sangat raya tuu
jangan lupa puasa 6 ok ! :)

Post a Comment