05 August 2014

Cerita Raya Opzzpinky 2014

Sha tak sangka begitu cepat gemuk sejak habisnya Ramadhan..Ya Allah..kuat betul makan raya pertama tu, even pun 1st raya Family adakan kenduri doa selamat, sempatlah melantak masakan mama yang paling sedap..hihi..Ayam Masak Merah Special + Sup Ayam Kundur yang pergh..hihi..

Seperti biasa, raya tahun ini suram dan sederhana..mungkin sebab kehilangan anggota tetap (arwah bapa) pada 2 tahun yang lalu..tapi yang improved sha dah tak menangis depan kubur ataupun tengah tengok takbir raya..mungkin sebab Allah bagi sha kekuatan :D tapi sedih tetap ada..miss u dad


Raya kedua sambut birthday my little niece Nurul Ain Syuhada #7 years old

My siblings, ini separuh ja..yang separuh lagi malu mau bergambar hihih


Raya ke 4-5 : Ready to beraya..mode raya is on :) even muka macam tak bermaya..

Tahun ni tak dapat duit raya..waaa...tu yang tak best tu..haha..kalau dulu asal balik KK ja (study) ada RM200 ++ jugalah dapat, mungkin time tu sha student, muda lagi kan..haha

oklah itu ja cerita sha, simple kan..kikikiki..
selamat hari raya..puasa tak full, jangan syok sangat raya tuu
jangan lupa puasa 6 ok ! :)

12 comments:

  1. Salam Syawal Sha... Raya zumal pun tak semeriah dulu. Biasalah tanpa orang yang kita sayang ni buat kita terasa sangat bila raya... Selamat Hari Raya Aidilfitri yer

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya dear..:)
    Salam kenal, Wanie singgah dan follow sini.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri Sha. Semoga arwah ayah Sha ditempat kan dalam kalangan orang yang beriman :)

    Jemput singgah My recent post : Syawal 2014

    ReplyDelete
  4. haahahaha! samaaaa.. raya nie thun nda balik sabah jgk, trus nda dapat duit raya dri fmly2 members. hahaha! nie la bha kalau belajar di perantauan kann... hehehe

    ReplyDelete
  5. mana ada gemuk.. ni baru bam2 ni hehe
    comel nye aummmm hehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya sha...jemput join giveaway saya ye... http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
  7. Wahh comel nya sha. Betul2 raya ja mesti berat naik, kerja nak mkn je. Hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,sama mcm akak setiap raya mesti rasa sedih sb da beberapa tahun tak beraya dgn kedua arwah ibubapa,nasib ada ibu dan bapa mertua yg menyayangi akak..

    ReplyDelete
  9. sup ayam kundur?? first time dgr.. mcm sedap je.. hihi.. selamat hari raya sya :)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya darling ! Gambo comel comel belako. Duit raya ada lagi tak sha? Heeeee

    ReplyDelete
  11. alahai comeynya sha :) selamat hari raya sha!hihi

    ReplyDelete
  12. blm trlewat lagi nak ucap salam aidilfitri buat sha sekeluarga..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)