10 Days Challenge

, , 7 comments
Ini bukan segmen ka apakah..ni cuma challenge untuk korang buat entry pasal sesuatu yang ada dekat gambar atas, dan perlu diceritakan terperinci mengenainya, pada satu hari dan berikutnya, if Im not mistaken..

Simple ja kan...sha rasa best sebab tolong kita up entry bagi mereka yang bermasalah nak cari idea..macam sha !! haha

So jom buat..start Day 1 ok :)
Tunggu entry malam ni ya...

7 comments:

  1. Bagus juga candangan tu.... bagi mereka yang susah nak cari idea.. ena ni memang main up je.. tak ikut... huaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Ada Lya nmpk kat blog sally Samsaiman..blh d Cuba kan

    ReplyDelete
  3. sis,sy tag awak..

    http://www.jiakreatifelt.com/2014/08/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete
  4. InshaaAllah.. mcm menarik juga challange mcm ni.. sesuai utk yg jarang membuat entry mcm aku ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)