Showing posts from August, 2014

Perempuan tidak perlukan lelaki handsome??

Maksud tersirat disitu, kita sebagai perempuan kadang2 nafsu tu agak melebih sikit kan..tapi bagi sha lelaki handsome tak akan membahagiakan kita, malah asyik risau…

Read more

6 Sunnah ketika minum

Dari Abu Qatadah, Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, “Jika kamu minum maka janganlah bernafas dalam bekas air minumnya.” (HR. Bukhari dan Muslim r.a.) …

Read more

Kundasang War Memorial, Sabah

Kesinambungan dari cerita   Desa Castle, Kundansang Sabah | Lembu New Zealand    tempat ini sebelum masuk simpang Desa Castle, dekat Pekan Kundasang..senang ja k…

Read more

Desa Castle, Kundansang Sabah | Lembu New Zealand

Seronoknya bercuti !! cuti kali ni tak makan banyak duit pun, walaupun begitu, cukup berbaloi dengan mengirup udara sejuk di bumi Sabah..di mana? DESA CASTLE, …

Read more

Edit Blog NanieSha

Tema Blog Pink + Turquoise, simple dan se sweet owner blog kan.. Pakej Edit Template RM20 sahaja  Jom Terbang ke --->  http://inikisahaku-hairani.blogsp…

Read more

Edit Blog Nazirah

Well, Blog Bonda Ainul dah siap, serba Purple + White, yang paling great sekali header tu, macam rasa pengantin baru ja bila tengok blog kan..alhamdulilah Me…

Read more

BE | Mayfair dan IKEA

alhamdulilah, biarpun sejak akhir2 ni tersangat malas nak update entry, eh bukan malas, cuma fokus edit blog orang, so nak update pun tak tahu nak update apa...a…

Read more

Beautiful in White

YongSeo :) Cute ja lirik lagu ni kan? eh..eh..macam rasa nak kahwin ja bila dengar lagu ni..boleh tukar tajuk tak? nak Beautiful in Pink..hakss..btw sha nak uc…

Read more

10.8.14 | Hujan Ais Di Tambunan Sabah

credit to facebook Terkejut sha dengar berita ni dari kawan sha di Tambunan Sabah, [Related Entry : Air Terjun Mahua, Tambunan Sabah ] Dia kata hujan tadi sanga…

Read more

Si Kembar Miau Miau

Si Pengemar kucing antara yang melihat entry ni, kita geng..emm..kali ni, post pasal telatah si kembar kucing siam ini, yang putih lagi gebu, kemana saja pergi m…

Read more

5 Gambar Throw-back yang Rare 2014

Read more

Cerita Raya Opzzpinky 2014

Sha tak sangka begitu cepat gemuk sejak habisnya Ramadhan..Ya Allah..kuat betul makan raya pertama tu, even pun 1st raya Family adakan kenduri doa selamat, sempatl…

Read more
Load More That is All