Tuesday, July 22

Twilight Turtle Night Light Murah


Selamat berpuasa korang, agak busy sha buat biskut raya..baru 3 jenis..hihi..sementara tengah free..tolong lah mama dekat dapur kan..biskut apa? nanti sha update..so sekarang sha nak promote barang baik punya..iaitu Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh :)

Specification:
• Full night sky projection on ceiling and walls.
• 8 actual star constellations.
• Star Guide to help identify constellations.
• Shell illuminates for a calming nightlight effect.
• Battery Requirements: Requires 3 x batteries (NOT Included) 
• Turtle approximately: 30cm (L) x 19cm (W) x5cm (H). 
- Light color available (Blue, Green, Yellow, Pink)

Auto shut-off - 60 minute sleep timer. Built-in switches: The first is on/off switch, second is 4 color auto switch, third is 4 color manual switch and the last is music switch ( for music turtle only )
Material: woolen plastic electronic components
Weight: 0.5kg

Barang ni baru masuk tadi order 500pcs, ramai yang minta turtle ni, katanya peneman tidur siap ada music lagi tau..siapa cepat dia dapat..harga dekat luar RM60-68 kan..

Sha jual RM45 termasuk postage..
murah kan? nak order? 


8 comments:

  1. Comel la sha tgk bajet dulu da lbh nak juga grab satu hhee

    ReplyDelete
  2. salam. comel ..kalau dah ada anak mesti sy nak belikan tapi kahwin pn belum huhhuhu

    ReplyDelete
  3. comelnya!! nak order nak order!!

    tapi macam mana nak order erk?

    ReplyDelete
  4. oh, ada nombor whatsapp kat situ. tak perasan.. heee

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. macam nak jer. hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com