Pemenang Bertuah

, , 11 comments

credit-google...like it !!
Blog korang dah tersenarai dalam bloglist sha (check dekat sidebar) dan seperti sha janjikan ada 2 pemenang bertuah akan dapat RM5 cash/topup..sorry jumlah sikit benar, Insyallah kalau ada rezeki, sha tambah hadiah bagi segmen yang akan datang..

So, sha decided pemenang bertuah tu adalah orang pertama dan terakhir letakkan url blog mereka..siapakah?

Komen pertama

Komen terakhir

tahniah buat mereka..sila email sha details, kalau nak cash pastikan ada maybank acc, kalau nak topup bg plan sim, nanti sha bagi no pin :)

terima kasih sebab join..daaaa..

11 comments:

  1. Tahniah semua lya done masukkan sha kat blog list lya

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki pemenang..

    ReplyDelete
  3. yeah bertuah juga akhirnya hehe

    ReplyDelete
  4. ni acc AA :)

    *Maybank
    *157344082101
    *Ahmad Bin Ayob

    Pstt ni jgn publish tau lps catat terus delete tau hehe

    thanks kak

    ReplyDelete
  5. wahhh..tahniah utk y menang :)
    tanx sha anjurkn mini GA cmni.. Jemput join GA yan yea..
    http://azyanramle.blogspot.com/2014/07/ga-raya-special-by-azyan-ramle.html

    ReplyDelete
  6. xpe sikit asal ikhlas.. :) tahniah kpd pemenang.. :)


    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. wah...tahniah to both of you Ana Ahmad and Fasham!

    and thanks a lot sis. ^^,

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)