Mini Segmen : Opzzpinky Mencari Bloglist

, , 18 comments
Alhamdulilah tercapai juga hajat nak tukar template denim, yang sebelum ni guna template simple..asyik tukar2 header,sidebar dan background..kalau korang perasanlah kan..hihih..memang hobi sha, kalau dah takda kerja..blog sendiri jadi mangsa..

Em.em..dah lama pasang niat nak tukar template denim, akhirnya..tada...sha senang dengan template sekarang..kemas dan PINK !! luv it

So segmen ringkas ni nak ajak korang duduk dalam bloglist sha..dan bloglist ni kekal untuk selamanya, sehingga sha tukar template lagi..hakss memandangkan bloglist kesayangan sha hilang..jom penuhinya..

Syarat mudah...
1. Follow dan Like Fan Page (ada dekat sidebar)
2. Masukkan sha dalam bloglist korang (www.opzzpinky.my)
3. Terpulang kalau nak follow FB sha --> @Sharina Elyana -.-'
4. Komen link blog korang.. 

Tidak perlu !!
1. Buat entry (kalau nak buat..boleh ja)
2. Unlimited bloglist dan semua akan tersenarai (selagi muat ruang bloglist) hihih

Hadiah yang bertuah
1. 2x RM 5 (Topup-Maxis/Cash) *random.org


Mini Segmen 2hari, tamat pada 13 Julai..jam 8 Malam

18 comments:

  1. hye..anis dh masukkan awk dlm bloglist anis dh.. :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://amad-jalanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah cantik msh pinkish..lya join done masukkan sha kat bloglist lya http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dah ikut syarat :)

    http://syiralokman.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  6. join.

    http://www.syuhadasalleh.my/

    ReplyDelete
  7. saya join ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. yus join :D

    http://smilingsafieqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ., singgah sini join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mini-segmen-opzzpinky-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. join tau....
    http://dia-honey.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. done. FB personal tak dapat add

    http://www.arzmoha.com

    ReplyDelete
  12. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    Joining in! After a while not joining any segments. :D

    ReplyDelete
  13. akak join

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. http://amirahsafiee11.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://amirahamer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://lollista.blogspot.com
    join ye huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)