50 Design Blog dan Diskaun untuk Edit Blog - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 13, 2014

50 Design Blog dan Diskaun untuk Edit Blog

credit : google
Alhamdulilah, tergerak hati nak tengok2 hasil tangan sendiri dah mencecah 50 design yang sha buat..belum termasuk blog sendiri jadi mangsa..haks..terima kasih kawan2 yang sudi berurusan dengan sha, terima kasih tidak terhingga korang yang mempercayai hasil tangan sha..

Dan sempena 50 design ini sha nak bagi discount untuk customer lama sha yang pernah gunakan service edit blog dari sha..means kalau korang nak hire sha buat blog sekali lagi, sha akan bagi discount..berapa %? nanti kita bincang..hihi

Dan sha nak ambil tempahan edit 5 blog, dan setiap blog, RM5 sha akan salurkan pada tabung Aman Palestin..selain doa, sekurang2nya sha mampu tolong mereka dengan duit edit blog ni..Insyallah..

Berminat sila email,
opzzpinky@yahoo.com

9 comments:

  1. Terbaek.. semoga dimurahkan rezeki.. :)


    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  2. Wahhh...semoga berjaya taw...chaiyok2

    ReplyDelete
  3. wah blog nak baru la..cantik dan menarik...

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

    ReplyDelete
  4. Wahhh banyak tuuu. Keep moving ye kak! Ena support akk

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah tanpa di sedari sha dh bnyak koleksi design template mu.. Keep designing n design

    ReplyDelete
  6. Insyallah nnt lya send borang bz set skrg hhee

    ReplyDelete
  7. banyaknya 50 design. tahniah! ^^, semua blog lawa-lawa.

    saya punya simple je. rasa rendah diri pula. huuu...

    ReplyDelete
  8. bagus tu sha.. at least dapat bantu mereka yg memerlukan..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad