Showing posts from July, 2014

Selamat Hari Raya Semua

Ya Allah, tersangatlah busy, dari puasa terakhir sampailah ke malam ni ahh raya ke dua..orang beraya ke rumah tak putus2, lagi2 kami sekeluarga buat kenduri doa …

Read more

Resepi Biskut Opzzpinky

Haha, tajuk biskut nama blog sendiri..biskut ni budak2 suka makan sebab manis dan yummy..so sha nak share satu resepi dimana resepi ni sha dapat idea dari iste…

Read more

BE | Mayfair Bodyline

eh tak perasan dapat lagi BE dibulan Ramadhan, alhamdulilah...so mengumpulan 4 BE yang tengah running dalam blog..thanks Nuffnang sebab bagi semangat berblogging…

Read more

Twilight Turtle Night Light Murah

Selamat berpuasa korang, agak busy sha buat biskut raya..baru 3 jenis..hihi..sementara tengah free..tolong lah mama dekat dapur kan..biskut apa? nanti sha update…

Read more

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014 , iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 ma…

Read more

BE dari SE_SHOP | Oreo Transformers

Alhamdulilah, SE-Shop antara penyumbang utama rezeki sha, blog shop sha kali pertama dapat BE dari nuffnang iaitu Oreo Transformers..kalau nampak boleh lah tolo…

Read more

Kemalangan Pesawat MH17

Terkejut sha bila dengar berita mengenai kemalangan pesawat MH17 tadi pagi yang dikatakan sumber reuters pesawat MAS MH17 ditembah jatuh di Timur Ukraine kitak ber…

Read more

Edit Blog Mommy Lizz

Hari ni tak berapa sihat, namun edit blog harus diteruskan..sebab nak cari duit lebih..alhamdulilah another shaklee blog siap kemarin..nak rest kejap..tapi tanga…

Read more

PDRM akan Siasat Kes CDM25

Kuala Lumpur: Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan menyiasat wanita yang bertindak ganas terhadap seorang lelaki tua ketika kemalangan di Kuantan, Pahang selepas rakam…

Read more

Edit Blog Service by Opzzpinky

Sempena 50 Design blog sha, sha nak tukar cara edit blog sha, dan improve skill serta creativity dalam designing ni, support me..please :) Syarat Wajib …

Read more

Sinopsis Rindu Awak 200%

Creative Skill Solution membawakan drama adaptasi novel bertajuk Rindu Awak 200% hasi karya Liyana Zahim. Drama bersiri 28 episod ini diarahkan oleh Aidilfitri Mo…

Read more

Harga Baru Lesen Kereta dan Motor

Oh rindunya nak berpeluh2 belajar driving macam bulan2 yang lepas..haks..nasib baik awal ambil lesen kereta..tak pasal2 dah naik dah sekarang..bukan ja $$ yang nai…

Read more

50 Design Blog dan Diskaun untuk Edit Blog

credit : google Alhamdulilah, tergerak hati nak tengok2 hasil tangan sendiri dah mencecah 50 design yang sha buat..belum termasuk blog sendiri jadi mangsa..haks…

Read more

Edit Blog Cikgu Adda

Another shaklee's blog, sha gabungkan dengan tema cikgu disini, pandai2 ja kan sha hihih, betullah tempahan kali ni dari seorang cikgu dan ini hadiah sempena…

Read more

Edit Blog Iqa

Buat si pencinta hello kitty pinky..tema blog kali ini cetusan idea dari pemilik blog cute iaitu, nama mesra Iqa..rasa macam banyak sangat idea datang time buat …

Read more

Monopod Pink RM 12.90

yeahh..barang dah sampai..mesti korang dah ada kan? sha ja dah ketinggalan nak ada benda..apapun yang semestinya ianya murah dan pink..hihih..sha beli on9 dekat …

Read more

Shawl Lace CT Murah dan Cantik

Hello pengemar tudung shawl, kali ni nak mencuba nasib promote tudung yang mula nak femes, maklumlah dah nak dekat raya..rugilah korang kalau tak grab sehelai kan.…

Read more

BE | Kastam Malaysia

Kemarin lekat satu BE, iaitu Kastam Malaysia, baru cek tadi dah melonjat2 CTR..wow..hebat BE ni..tapi tak pernah lagi keluar dari entry blogger lain pasal BE ni,…

Read more

Edit Blog Aiza Hamdan

Alhamdulilah dapat siapkan blog akak aiza, walaupun 2hari ambil masa, sebab ada masalah sikit.. Dengan tema pink + grey agak berlainan sikit dengan design sebe…

Read more

0807 - Hari Lahir dia..

Sha memang suka ingat hari-hari yang special..contohnya hari lahir..dan sha ingat hari lahir adik beradik sha..kawan2 rapat dan lain-lain..unik kan orang mac…

Read more
Load More That is All