16 June 2014

Zombie vs Plants Game

Game mana yang bukan timbulkan stress itu bukan game orang dewasa..haha..game budak2 tu ja yang hilangkan stress kan..kan..sedangkan Dota pun, main sampai tak tidur, nak jaga 'kampung' sangat :P

Tapi bila jumpa game ni, memang best dan mencabar..part nak susun alat2 peperangan tu kena ada strategik..tapi bila dah menang, jemu pula nak main balik hihih...

Game ni ada 5 Level, dan sha da habiskan dalam 2 hari, yeah...dapat juga kalahkan zombie tue, geram juga, lepas tu continue dengan part survival susah tauuu...jap lagi nak habiskan :D

Lama dah sha tinggalkan alam permainan macam zombie ni, since ada blog..apatah nya blog boleh buat duit :D

Ada game yang buat orang ketagih..macam game Candy Crush Saga hari tu...susah juga mau berhenti, dah sampai level 132 susah bukan main..tengok pun stress hihih

Korang main game apa? mari share :D


Post a Comment