22 June 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

klik banner yup !!
Hye Nuffnang, Kali ni nak bercerita tentang nuffnang, alhamdulilah bekerjasama dengannya, sha dah 2 kali cashout (satu belum paid) kali Pertama dan Kedua banyak dia bagi BE dekat Blog sha..thanks sangat2 

Cerita BE dari Nuffnang

Secara tidak langsung entry pasal BE ni, meningkatkan view page tau..mempromosikan dan dapat income..bukan susah nak cari duit dari blogging ni, yang penting kita tetap aktif dan jaga rule dari nuffnang..Insyallah..

Setakat ni belum ada lagi dapat jemputan tuk hadiri event dari nuffnang, heeee maklumlah blogger biasa ja, hahaha..tapi apapun, tak rugi bela nuffnang ni :D

TQ Nuffnang, 
penjana income anda :D

12 comments:

  1. Semoga berjaya kak comel!! heehehehehe.. ena esok kot nak join sebab line ni ha problem. Sob!

    ReplyDelete

  2. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking senarai perserta dari Segmen I Love Nuffnang by Dunia Sebenar Shida.. Semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  3. Chomelnye blog ini..cantik seperti tuannya.

    Salam perkenalan..jemput singgah ke www.latifahsuleiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. datang melawat kamu dari segmen yg sama...
    http://nurrahabdullah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  5. salam. dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  7. Sha..tq join ye :) shida pn suka bila dapat Cpuv atau BE ni mcm dpt duit bjuta rsanya hahaa..gudluck shaa :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah dah 2x cashout! Hehe memang tak rugi pun join Nuffnang ni. Jemput singgah baca entry Nad :)

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  9. Tahniah dah 2x cashout! Hehe memang tak rugi pun join Nuffnang ni. Jemput singgah baca entry Nad :)

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  10. Tahniah dah 2x cashout! Hehe memang tak rugi pun join Nuffnang ni. Jemput singgah baca entry Nad :)

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan, singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)