Gambar - Kami ke I-City - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 9, 2014

Gambar - Kami ke I-City

17 Mei | hari pendaratan sha di KLIA 2 dengan menaiki Air Asia, 1st time ni pijak terminal airport yang baru dibuka awal bulan Mei, nasib tak sesat..maklumlah besar sangat | Entry Sesampainya aku di KL

Ini kali ke 3 sha pergi ke I-City, [Kali Pertama dan Kedua] I-city tiada beza, cuma orang yang bawa sha pergi sana ja berbeza dengan kali pertama dan kedua pergi sana..namun daku redha :)

Sha suka sangat singgah sini, damai ja ada banyak lampu2 warna warni...time kami pergi ni, hujan renyai2..sama macam sha pergi kali pertama dan kedua..




So kami plan nak buat gambar pre convo, tapi lupa mau bawa jubah dan topi masing2, adapun sehelai ja bawa..rugi sangat2..





Gambar perjalanan konvo akan publish malam ni..tunggu ya..

9 comments:

  1. wah memang rare ni, pakai jubah konvo di i-city... he he he...salam isnin dear...

    ReplyDelete
  2. aisehmen.. meriah nya ! heheh.. Zara dtg ziarah sni smabil menanbung mr.nuffnang.. =)

    ReplyDelete
  3. tak pernah pegi i-city lagi. padahal selalu je pegi shah alam hantar kakak balik kampus. haha

    ReplyDelete
  4. berconvo di i city gitu. hihi.. memang cantik kalau bergambar kat sini kan.. Pernah sampai dah sana, tapi agak lama jugak,.. tahun 2011.. hihihi

    ReplyDelete
  5. pakai baju konvo kat I-city.. tak pernah dibuat org lagi nie.. hehe

    ReplyDelete
  6. Kat i city pun nak pakai jubah konvo ke. Cute jak.

    ReplyDelete
  7. Comel sungguh owner blogger ni. Lama tak jejak kaki kat ICity ni. Last pergi 3 tahun yang lepas. Huaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. rindu mau pakai jubah convo time f6 dulu..huhu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad