Gambar - Convocation's Day

, , 14 comments
Alhamdulilah, hari konvo yang dinanti telah tiba, 20 Mei 2014 naik ke pentas untuk terima segulung sijil setelah berhempas pulas dengan assignment dan test selama 3 tahun, akhirnya daku memiliki Diploma in Bussiness Studies :)

Neves yang amat, ini kali kedua terima sijil selepas dapat sijil teknologi komputer dekat ILP dulu, syukur..walaupun tiada saudara yang hadir menyaksikan hari penerimaan sijilku..sedih tapi apa kan daya..

Cerita konco di UiTM Shah Alam...
Bergerak seawal 6.50 pagi, masih gelap lagi bumi Shah Alam...persediaan dibuat dengan memakai baju jubah sebesar baju tidur..tenggelam daku yang kecil ni :P , untuk cover ketinggaan daku memakai kasut setinggi 3 inci..mak aih, rasa macam berdarah kaki ini, siap sumbatkan tisu di kasut, sebab kasut longgar sangat haha...

Jom tengok gambar persiapaan konvo

amboi manjanya nak minta tolong pasangkan topi dengan makcik ni

minta tolong kawan pulak?

tak puas hati lagi??
cepatlah kita dah ready nak wefie ni..

Bila dah masuk dewan, sha tak dapat bergambar sebab HP kong, sayang betul..then gambar atas pentas belum sampai, nanti sha update, harap gambar tu cun sebab dah berabis senyum, takut sangat gambar cacat hihih..
dah selesai naik pentas, mari humban topi lak

kami - BM111A2

selfie dengan bunga

Finally, tahniah buat diri sendiri sebab dapat capai hingga tahap ni, thanks to my family especially this is for my late Dad, sebab dia tak berkesempatan untuk tengok sha naik pentas, sokay, yang penting sha dah buktikan pada arwah yang sha mampu buat dia tersenyum :) 
-the end-

14 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)