Review Blogger | Syira Lokman - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 14, 2014

Review Blogger | Syira Lokman


My name is Wan Syahirah binti Mior Lokman. You can call me Syira for short. 
Dilahirkan pada 21 Mei 1994. ( haa...cepat kira umur Syira berapa dah  :D)
I started blogging since I was 17. 
I'm just ordinary girl with my extraordinary life..!
Bermula hanya sekadar suka suka but now i have my own mission :)
Mempunyai 5 adik beradik and Syira puteri tunggal ke4 yang
bercita cita untuk memiliki butik pakaian, yayasan kebajikan dan buku hasil penulisan Syira sendiri.

This is my personal blog,
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
 fashion, resepi, tips blogging, book review and giveaway.
Saya menulis untuk semua ^_^
My writing comes pure and sincerely from my heart. 
I hope you will enjoy reading my blog as much as I do :)


Other than URL given, I do not own any other social media network.
Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !



Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan. 
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi 
hanya milik ALLAH :)

### Saya menulis untuk diri sendiri, 
untuk orang lain, 
kamu, mereka atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^

Kalau korang nak timbul dalam ruangan Review blogger secara FREE..boleh email sha ;- opzzpinky@yahoo.com,sha akan masukkan dalam entry dan iklan banner selama sebulan..tertakluk kepada terma dan syarat tau..hihi..PM copat !!

8 comments:

  1. mcm best jerr....blh jugak ni nak masuk..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah syira kerana telah di-review...

    ReplyDelete
  3. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]
    Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
    Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  4. apa khabar sahabat sebaya? :)
    http://nad2nadzirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. as salam. best gak jika blog kita direview kwn2 baru. abe kie follow dari segmen mialiana. no 2381. tq

    ReplyDelete
  6. hehehe..dah follow syira..

    singgah dari blog syira lokman..:)

    ReplyDelete
  7. terima kasih terima kasih ! ^_^
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/blog-review-opzzpinky.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad