25 May 2014

Review Blogger | Keyra Nazleen

 Let me introduces myself first ! ^_^

  Nur Shakira Nazleen binti Mat Nawi 
uolss can call me kira / keyra / leen or leng, as long as it is  still my name, so its okay !
it doesn't matter =)

## i was born on 6 May 1993 ~~ 
[officially 21 y/old]
yeah ! dah puluh an neh, kalo orang tua-tua dulu cakap, boleh dah kawen.. tapi orang-orang tua zaman sekarang, memang tak bagi kawen lagi. katanya,belajar dulu bio tinggi-tinggi, pastu kerja .. dah kerja ada income sendiri, boleh survive sendiri, financial yang kukuh, ha! lepas tuh dah boleh lah kalo nak kawen. hohoo



~ this blog #CeritaHati# or keyranazleen.blogspot.com is my officially blog. ~
I started writing since May 2012..
# almost  2 years as a part time blogger. #

FYI, ambe berblog neh pada awalnya just untuk suka-suka je. maklumlah, kat realiti pun dah memang suka bercerita, di alam maya neh lagi lah, haa, memang sesuai lah, kalo nak bercerita, bior jimat sikit saliva ambe neh, tak payah berbuih mulut nak kongsi cerita. hehe

apa yang ambe blog kan? mostly, lebih suka share tentang kehidupan ini..
students life / nursing profession / review buku / join segmen ,contest
 and lastly part of my life, that is my family and my friends.
i luv them much, much !! so, once i blog about them, i'll appreciate them, and i hope that they know i really , really, really love them .. :')

bila berblog neh dapat ramai lagi teman, seriously! sangat happy even kita tak kenal each other, tapi kalo ada perkongsian ilmu, or pertanyaan mesti sama-sama kan berhubung macam dah bertahun-tahun kenal. memang kan cepat mesra. !  am I right? 

- "Lahirlah kemesraan kita sesama manusia kerana itu adalah haknya,
tetapi jangan putus hati kita dengan ALLAH, in adalah hakNYA pula" -


im uniszarian student.. (Universiti Sultan Zainal Abidin, Terengganu)
Diploma Sains Kejururawatan ..
im Nurse to be, you know! so believe me, i'll treat you professionally when/if u're my patient. ~~

doakan saya supaya jadi jururawat yang professional, anak yang soleh dan berbakti pada ibu bapa, sahabat yang baik dan berguna pada rakan-rakan and the most important is menjadi seorang hamba Allah yang sebaik-baik hambanya. insyaALLAH, amin..

~ terima kasih ~
Kalau korang nak timbul dalam ruangan Review blogger secara FREE..boleh email sha ;- opzzpinky@yahoo.com,sha akan masukkan dalam entry dan iklan banner selama sebulan..tertakluk kepada terma dan syarat tau..hihi..PM copat !!