Penat yang teramat PENAT - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 22, 2014

Penat yang teramat PENAT

Photo: Menanti kecukupan ahli..stay di area kl center ;)
Amboi gambar tu, trep candid..haha..well dah seminggu blog tak terupdate, busy dengan convo, busy dengan shopping, sangat penat, tapi alhamdulilah Allah permudahkan semuanya...

Dan, tidur dah terbalas, tidur mati yang amat, langsung tak sedar hihihi, balas semua tidur yang tak cukup sejak dari mula tiba di KL dan hari ni sambung kerja waaaaa...sokay, cuti dah habis

Nanti ja sha cerita pasal Convo dan Shopping sha di KL
Tunggu tau..hiks

4 comments:

  1. mesti byk cerita menarik kan sha..selamat bekerja

    ReplyDelete
  2. puas cari tmpt nk klik komen . wane pudar sngt td.
    sha shoping mana ni.

    ReplyDelete
  3. konvo! besnya..timm pun xsabau2 nk abeskan sem ni hah..huhu..

    ReplyDelete
  4. syukur bila satu hal dah settle kan..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad