Pengikut

Come to KL again

by - Mei 07, 2014
Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah Alam, so exciting Fly awal pada 17hb haha..5 hari disana menghabiskan duit yang ada..penat kerja kumpul duit, bila dah masanya duit dah macam air paip ja kan :D

Ada nak belanja sha makan otak-otak? hihi

You May Also Like

10 Comments

  1. Dah nak konvo dah masing masing. Ena je lambat lagi. Apapun, roger2lah ena bila mai KL dah ye. Ekekekekeke

    BalasPadam
  2. wah seronoknya..selamat pergi & selamat balik nnt

    BalasPadam
  3. wahhh..bestnye.nak ikotttt.tahniah ye sha ;)

    BalasPadam
  4. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    BalasPadam
  5. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)